domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Confiscades més de 750 paquets de tabac ocultes en maletes en l’aeroport de València

Els agents van procedir a denunciar a un home de nacionalitat bielorussa com a presumpte autor d'una infracció a la Llei de Contraban.

Dins dels controls establits per la Guàrdia Civil per a evitar la comissió d’infraccions de contraban de tabac en l’Aeroport de València, es va realitzar una inspecció en les maletes d’un passatger procedent de Frankfurt, trobant-se en el seu equipatge multitud de paquets de tabac.

El passatger de nacionalitat bielorussa, portava amagades 750 paquets en el seu equipatge, que van ser interceptades pel Destacament Fiscal de l’Aeroport de València.

Per aquests fets es va procedir a estendre acta-Denúncia a aquesta persona, com a suposat autor d’una infracció a la Llei de contraban.

Aquestes actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents Unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància aeroportuària, en els dispositius establits de forma permanent i d’aqueixa manera poder eradicar el va traficar de contraban i substancies estupefaents en el Port i Aeroport de València.

Últimas noticias

Contenido relacionado