domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Paterna exalta a les seues Falleres Majors

Paterna ha celebrat aquest cap de setmana la Presentació i Exaltació de la seua Fallera Major, Estefanía Bueno i de la seua Fallera Major Infantil, Claudia Alacreu. El Gran Teatre Antonio Ferrandis va ser l’escenari escollit per admirar i elogiar a aquestes dues figures que seran les màximes representants de les Falles de Paterna durant aquest exercici 2017 al costat de les seues respectives Corts d’Honor.

El divendres a la nit va ser el torn d’Estefanía Bueno, qui va rebre de mans del President de Junta Local Fallera, Goyo Buendía, la banda que l’acredita com a Fallera Major de Paterna i la insígnia d’or de la JLF mentre que l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo li va imposar la insígnia d’or de la Vila de Paterna.

Després de la intervenció de la mantenidora, Mª Pilar Giménez, Fallera Major de València 2010, l’Alcalde va dedicar a Estefanía i a la seua Cort formada per Nerea Lara, Paula Bueno, Lorena Andreu i Elena López, unes emotives paraules per fer-les arribar tot l’afecte del poble de Paterna.

“Comenceu una bonica i inoblidable experiència en la qual no aneu a estar soles, doncs compteu amb l’afecte i la complicitat de tots nosaltres, amb el suport incondicional de la Junta Local Fallera i de l’Ajuntament de Paterna i amb el respecte de tot un poble”, li va traslladar.

Posteriorment, van ser desfilant per l’escenari les 18 comissions falleres de Paterna i les principals entitats culturals i festives del municipi per homenatgear a aquests figures.

El dissabte per la vesprada va tenir lloc la presentació i exaltació de la Fallera Major Infantil de Paterna, Claudia Alacreu, qui va tenir a la Fallera Major Infantil de València 2016, Sofia Soler com mantenidora. Després del corresponent lliurament de banda i col·locació de les insígnies d’or de JLF i de la Vila de Paterna a Claudia, ella i la seua Cort composta per Elsa Sanchez, Nerea de la Creu, Elena Grau, Nerea Buendía, Nerea Mota, Alba Belda, Nerea Bertolín i Isabel Barbeta, van rebre el calorós aplaudiment d’un lliurat públic.

L’Alcalde de Paterna va aprofitar tots dos actes per reiterar l’enhorabona a la Junta Local Fallera, i particularment al seu President Goyo Buendía, “per tot el treball que realitzen durant tot l’any, per ocupar un lloc privilegiat en el municipi, i per fer que les Falles i la gran família fallera siguin part indiscutible de la idiosincràsia del poble de Paterna”. “Gràcies per estar sempre i per fer-nos sentir que el Ajuntament i Junta Local Fallera caminen de la mà perquè la nostra Vila siga cada vegada millor”, va concloure.

Últimas noticias

Contenido relacionado