sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Patronat de Festes de Castelló aprova uns pressupostos de dos milions d’euros

El Patronat Municipal de Festes aprova sense cap vot en contra un pressupost de 2 milions d’euros per a 2018, que destina quasi 400.000 euros al capítol de subvencions i premis.

El Consell Rector del Patronat Municipal de Festes va aprovar ahir, el pressupost per a l’exercici de 2018, que ascendirà a 2.003.516 euros. La seua presidenta, Sara Usó, ha destacat que “la proposta de pressupostos per al pròxim exercici ha tirat endavant amb vuit vots a favor i tres abstencions”.
El pressupost contempla destinar 1,3 milions d’euros dins del capítol II Béns i Serveis per a l’organització de les principals festes de la ciutat com la Magdalena; Sant Pere, la festa de la Rosa, Sant Joan, Sant Cristòfol, Carnestoltes o les festes de Nadal, entre altres. A aquest capítol, se sumaran els quasi 400.000 euros en el capítol IV de subvencions i premis. L’apartat de subvencions inclou els convenis i ajudes, que es concedeixen a diferents col·lectius com gaiates, colles, festes de carrer, de barris, entre altres, per a contribuir a l’organització d’activitats festives.
Amb aquest pressupost, el Patronat promourà i fomentarà l’organització de les festes de la ciutat, que li siguen pròpies i aquelles altres que s’impulsen des de l’associacionisme local i tinguen un caràcter públic i participatiu, sempre amb “l’objectiu de fomentar la pluralitat i diversitat de les organitzacions implicades en l’organització i desenvolupament de les festes i tradicions».
La regidora de Festes, Sara Usó, ha destacat que “els comptes per a 2018 mantenen l’aposta per potenciar les festes com un element dinamitzador de la ciutat, des d’una perspectiva cultural i tradicional però també com un element dinamitzador de l’economia local i amb potencial turístic”.

 

Últimas noticias

Contenido relacionado