jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Paula Giménez serà homenatjada com a fallera major infantil a Torrent

A tan sols un mes de la festivitat de Sant Josep, l’activitat fallera es presenta este cap de setmana amb molta força a Torrent. Dissabte, la fallera major infantil, Paula Giménez Vilanova, rebrà un dinar d’homenatge al restaurant El Romeral, on es congregaran els amics i familiars, els representants de les 29 comissions falleres del municipi i, també la seua cort d’honor, amb qui comparteix este somni.

De vesprada serà el torn de l’exaltació de la fallera major d’ADISTO, Paula Cubells Cañavate, qui estarà acompanyada pel seu germà i enguany president de la comissió, Francisco Cubells Cañavate. Una cita molt esperada per la jove, qui gaudirà amb els familiars i amics del dia en què comença a viure unes falles inoblidables.

La falla La Plaça ha organitzat també per a dissabte una fira solidària al voltant de la Torre, els beneficis de la qual aniran destinats a l’APNAV (Associació Valenciana de Pares de persones amb Autisme). S’han organitzat diferents activitats: a les 18 h hores hi haurà un conta-contes i a les 20:30 h es realitzarà la xarrada “Parlem del Tea”.

La Setmana Santa torrentina ha organitzat per a este dissabte la concentració i concert de bandes a la Casa Museu de les Germandats: Santa Faç, Mare de Déu dels Dolors, Negacions de Pere, Jesús Natzaré i el Sant Sopar. L’entrada per a poder gaudir de la concentració de bandes de tambors i cornetes és solament l’aportació d’un quilogram d’aliments no peribles per a col·laborar amb l’economat de la ciutat.

Diumenge de matí tindrà lloc la tradicional benedicció d’animals en honor a sant Antoni al convent de Mont-Sió. Se serviran entrepans als assistents.

Per últim, per a qui vulga un moment de desconnexió musical, a les 12.30 h, els educands de la Unió Musical de Torrent oferiran l’espectacle Música i Cinema a l’Auditori de Torrent.

Per als més xicotets i xicotetes, el Centre Ambiental El Vedat ha organitzat el taller “La científica boja”, on mitjançant una sèrie d’experiments senzills, descobriran sense adonar-se’n conceptes relacionats amb la física i la química. Una sèrie d’experiments divertits que els farà descobrir propietats dels líquids i altres matèries. El diumenge a l’Hort de Trénor, des de la delegació de Medi Ambient s’ha organitzat el taller “Menjador per als ocells”, on amb deixalles domèstiques, els més xicotets construiran diversos tipus de menjadors per oferir menjar als ocells que venen a l’Hort.

Últimas noticias

Contenido relacionado