viernes, 24 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Peníscola promociona la seva oferta turística en el Saló de Famílies Nombroses

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha participat avui a Barcelona, al costat d’empreses turístiques del municipi, en el Saló de Famílies Nombroses de Catalunya en la Fira de Barcelona.

La cita congrega tot tipus d’empreses de serveis relacionades amb les necessitats de les famílies i Peníscola mostrarà durant tot el cap de setmana la seua oferta turística al públic objectiu que aquest saló li facilita.

La Secretaria d’Estat de Turisme, la Secretaria d’Estat de Serveis Socials i Igualtat i la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN), validaven el Segell de Turisme Familiar com un Club de Producte especialitzat en el segment familiar amb l’objectiu d’establir vies de col·laboració per al seu suport i difusió; Peníscola, destinació pionera a ostentar la citada certificació, es posiciona com a destinació de referència en aquest segment i treballa per reforçar la posada en valor de l’especificitat de la seua oferta i especialització de moltes de les empreses locals en el perfil de turista que viatja en família. “L’assistència a aquesta fira del nostre empresariat amb la col·laboració de l’àrea de Turisme l’Ajuntament és un exemple més de les accions que duem a terme de forma conjunta per reforçar el posicionament de la nostra destinació com la millor destinació per a les famílies” ha valorat el regidor delegat de l’àrea de Turisme a l’Ajuntament de la ciutat, Rafael Suescun, des del Saló.

Peníscola, destinació pionera en l’obtenció del Segell de Turisme Familiar, i capdavanter gràcies a la implicació de l’empresariat del sector.

El Segell de Turisme Familiar està disponible per a destinacions, allotjaments, cadenes hoteleres, restaurants, activitats culturals, d’oci i temps lliure com a estacions d’esquí, prestadores de serveis en la naturalesa, transport, així com tourperadores i agències de viatge.

“Peníscola registra un percentatge superior al 70% de turisme amb aquest perfil familiar, la majoria dels esforços de promoció de la destinació es duen a terme amb aquest segment com a destinatari” ha assegurat el mateix edil, que ha apostat des del primer moment per impulsar i promoure “quantes accions siguen necessàries per a reforçar la promoció de l’oferta turística de la localitat per a aquest públic objectiu”.

El Segell distingeix aquelles empreses i destinacions que desenvolupen productes adaptats a aquest segment de clients i que compleixen amb els estàndards per a allotjament, restauració, activitats, intermediació i gestió de destinació.

Peníscola va ser la primera destinació de costa de tota Espanya a participar en aquest projecte “un esforç que administració i hem desenvolupat de forma conjunta en benefici de la consolidació del posicionament de la destinació en aquest segment tan estratègic”, aposta que han secundat diverses empreses d’allotjament de la localitat, posicionant a la destinació com a líder a escala nacional per nombre de reconeixements i certificacions associades a aquest segment.

Últimas noticias

Contenido relacionado