domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Pérez Macián arreplega les queixes dels veïns del centre “per la brutícia dels carrers”

El portaveu adjunt del Grup Municipal Popular, Juan José Pérez Macián, ha mantingut una trobada amb veïns del centre de Castelló en el qual han abordat la necessitat de “intensificar la neteja en els carrers del centre”.

Aquesta trobada s’emmarca en la campanya #rutaciudadana que els edils del Partit Popular estan duent a terme per a prémer les inquietuds i arreplegar les demandes de les diferents Associacions de Veïns que formen part del Consell de Participació Ciutadana.

També la regidora popular, María Espanya, s’ha reunit amb els representants de Mestratge i li han traslladat “la mateixa problemàtica perquè asseguren que els carrers del barri estan plenes d’excrements d’animals i molta brutícia acumulada per falta de neteja”.

L’edil popular ha detallat alguns dels suggeriments realitzats pels veïns tals com “aplicar les mesures necessàries per a atallar definitivament el problema dels excrements d’animals; incrementar el nombre de papereres; augmentar el nombre de punts de reciclatge o millorar la neteja dels contenidors”. Al costat de la problemàtica de la brutícia “els veïns també ens han explicat que la seguretat vial ha de ser millorada en el barri i ens han traslladat la necessitat de reformar voreres i carrers d’algunes zones del barri”.

Últimas noticias

Contenido relacionado