sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Pilar Moncho: “La coordinació institucional ha fet possible que el living valencià siga tendència a Londres”

La responsable de Turisme de la Diputació de València participa en la World Travel Market de Londres en diverses accions turístiques amb agents públics i privats com TripAdvisor o Expedia

La diputada de Turisme de la Diputació de València i vicepresidenta del Patronat de Turisme de València, Pilar Moncho, participa en la World Travel Market de Londres, una de les principals cites del turisme europeu, des d’ahir i fins demà dimecres, 8 de novembre.

Durant tres intenses jornades, la diputada participa en diverses accions turístiques amb agents públics i privats com TripAdvisor o Expedia, per a la promoció del territori valencià en el mercat anglés. Amb la seua presència, Pilar Moncho ha volgut recolzar també les accions dels representants hotelers valencians, Unión Hotelera, els quals formen part del propi Consell Rector del Patronat de Turisme de València.

Després d’assistir a la inauguració oficial de la gran fira turística londinenca, al costat del president de la Generalitat, Ximo Puig, i del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, la vicepresidenta del Patronat ha iniciat una ronda de reunions de promoció i comercialització de productes turístics valencians, “que reivindiquen el nostre living, una manera de viure i gaudir dels nostres recursos que ja ha marcat tendència en la capital londinenca i que ha sigut possible gràcies a la suma d’esforços de les entitats públiques i privades valencianes”.

Segons Moncho, “queda demostrat que junts sumem més i som capaços de mostrar-nos davant el món com una alternativa turística de qualitat, que ofereix experiències úniques, connectades a la singularitat del nostre territori”.

En aquest sentit, la marca turística de la Diputació de València, València Turisme, en col·laboració amb l’Agència Valenciana del Turisme ha establit relacions de comercialització amb empreses emissores del Regne Unit i ha presentat productes turístics combinats d’implantació en tot el territori valencià com ‘L’Art del Turisme’, Birdwatching, ‘La mar de València’ i ‘Del Tros al Plat’, ja avançats a l’inici de l’any en la Fira Internacional del Turisme, Fitur 2017, “que coordinen cultura, naturalesa i gastronomia, i ja són una realitat”, ha remarcat Pilar Moncho.

La jornada d’avui s’ha centrat en la celebració de reunions de treball amb empreses de gestió de viatges i transport amb interessos específics en el territori valencià.

En la delegació del Patronat de Turisme, a més del director Evarist Caselles, participa directament l’Ajuntament de Gandia, amb la presència de la seua alcaldessa, Diana Morant, i els seus responsables tècnics de turisme.

La participació del Patronat de Turisme de València s’integra en la presència de l’Agència Valenciana del Turisme dins del programa de Turespaña organitzat per l’Oficina Espanyola de Turisme.

Últimas noticias

Contenido relacionado