lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les pluges de desembre i gener tornen els pous d’aigua d’Ontinyent a nivells de 2010

Les pluges de desembre i gener han tornat els pous d’aigua d’Ontinyent a nivells del 2010, trencant així la dinàmica d’extrema sequera que s’anava registrant als últims anys.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que un informe d’EGEVASA, l’empresa concessionària del servei de subministrament d’aigua potable de la ciutat, constata que amb les últimes dades registrades el passat 25 de gener de 2017, els dos pous que componen la infraestructura municipal de subministrament d’aigua potable d’Ontinyent (Torrater i Tarongers) han experimentat un canvi radical a la seua situació.

El Pou dels Tarongers té un nivell d’aigua a 12’4 metres per sota de terra, un dels millors nivells dels últims anys que trenca la tendència a la baixa existent des del 2013. Pel que fa al Pou del Torrater, està a 62 metres baix de terra, un nivell que cal retrocedir fins a 2010 per a igualar.

Cuesta explicava que “les precipitacions ens han donat molts problemes que hem estat atenent des de l’Ajuntament, però la part positiva és esta, ara podrem fer front a noves etapes de sequera que es puguen donar als anys vinents un servei com el de subministrament d’aigua potable és vital per a qualsevol municipi, i per això des de l’Ajuntament i des de l’empresa concessionària estarem sempre pendents del seu bon estat i funcionament”, assenyalava.

Últimas noticias

Contenido relacionado