15:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Pluja de reconeixements esportius a l’Ajuntament de Benicarló

El saló de plens de l’Ajuntament s’ha tornat a omplir avui d’esportistes que han aconseguit importants èxits esportius en les darreres setmanes. Fins a 16 esportistes, molts d’ells ja habituals en aquest tipus de reconeixements, han rebut la felicitació de l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i del regidor d’Esports, Carlos Flos, que han agraït una vegada més l’esforç i la dedicació dels esportistes, dels entrenadors, dels clubs i també de les famílies.

Les gimnastes de l’equip infantil del Club Mabel (Maria Añó, Noa Ros, Helena Andrei, Leire Rovira, Alba Ciurans i Patricia Saura) han encetat els reconeixements, per haver quedat campiones de la Copa d’Espanya i subcampiones d’Espanya en el campionat d’Espanya de conjunts a escala absoluta. Les seues companyes de l’equip júnior (Sara González, Marta Soliva, Anna Feliu, Elisa Prades, Ruth Pastor i Dominique Prado) també han estat reconegudes per haver quedat campiones d’Espanya en el campionat d’Espanya de conjunts a escala absoluta celebrat a Valladolid el passat mes de desembre. La seua entrenadora, Manola Belda, ha reconegut l’esforç que suposa estar en l’elit de la gimnàstica rítmica i ha anunciat que continuaran treballant per aconseguir nous èxits per a Benicarló.

L’atletisme ha estat representat pel triatleta Daniel Esbrí, del Club Triatló Basiliscus, que ha rebut un reconeixement per haver quedat subcampió d’Espanya de triatló en categoria sub23 a Eivissa el passat mes d’octubre. I per la també triatleta Marta Lluch, campiona d’Espanya en el seu grup d’edat (30-35 anys) en el mateix Campionat d’Espanya de Triatló de llarga distància d’Eivissa.

L’últim reconeixement ha estat per als ballarins Nassim El Habbas i Nayara Palazón, que practiquen ball esportiu de competició en la modalitat wheelchair. Els dos germans van quedar en cinquena posició en el Campionat del Món 2015 celebrat a Roma on van competir davant de 162 parelles de 25 països diferents.

Últimas noticias

Contenido relacionado