01:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Poc premi a tant esforç, ocasions i joc (Atlético Morvedre 1-Castellón FS 1)

En moltes ocasions un resultat, en l’esport, no explica com ha s’ha desenvolupat un partit, el joc que han oferit els contendents, les circumstàncies que han presidit tot el guió de l’esdevingut i mil aspectes més. És el que es pot apuntar com a resum de l’empat obtingut pel Castelló Futbol Sala en la seua visita a l’Atlètic Morvedre FS aquest passat dissabte amb motiu de la disputa de la jornada 12ª de la Regional Preferent, grup 2, en l’inici de la segona volta de lliga.

Encara que l’enfocament del partit per part dels jugadors albinegres va ser la correcta, pes i molt la falta d’encert cara a porta o, si es vol filar més fi, l’execució d’algunes rematades acompanyades d’aqueix element azaròs com la sort convertida en pals contra els quals es van estavellar els futbolsalistas castellonencs.

Després del mal sabor de boca que va deixar com es va perdre la primera trobada de la temporada fa una setmana en la visita al Borriana FS poc va tenir a veure el desenvolupament del joc, l’oferit sobre la pista i el resultat final que va ser cruel amb el conjunt albinegre a Sagunt.

La primera meitat va ser, després d’un inici de tempteig, completament de domini visitant acumulant fins a nou rematades i quatre d’ells als pals, dos d’ells de Toni. Per la seua banda, els locals encara que van començar amb una pressió alta, amb prou faenes van inquietar la porteria d’Iñaki qui solament va haver d’atallar dues pilotes i no es va veure atabalat en cap moment per les accions d’estratègia.

A més, en el transcurs dels primers minuts es va produir el debut amb el primer equip de Rubén Chica qui va oferir bones sensacions en la seua estrena amb la samarreta del primer equip castellonenc.

Gol, més pals i dur colp

Després del pas pels vestuaris el guió del desenvolupament del joc va variar ben poc. Els locals intentaven pressionar alt per a sorprendre amb ràpides transicions o, en el joc posicional, provocar llargues possessions que esgotaren als castellonencs, però aquests van respondre amb un ràpid moviment de pilota, així com acumulant més rematades en la porteria defensada llavors ja per Rubén.

Finalment, el capità albinegre Chus, en el minut 22 va aconseguir el 0-1 que premiava el joc, intencions, esforç i ganes dels visitants. A poc a poc, van augmentar el numere d’ocasions inclosos fins a tres rematades al pal més, un d’ells del propi Chus, després de veure com el porter detenia un un contra un. També van veure com les seues rematades no van acabar en gol Álex, Manu Martín i Juanmi Llopis.

En la recta final i després de la senyalització d’una falta a favor del Castelló Futbol Sala va ser expulsat el tècnic de l’Atlètic Morvedre Juan Luis Simón. Els espectadors locals van reaccionar animant als seus i els jugadors van començar a espentar. En una acció d’estratègia, després d’una gran parada d’Iñaki, la pilota va quedar mort després d’un rebot i Ángel va aprofitar per a igualar la contesa. Aquest tant va fer créixer-se als locals, encara que els albinegres jugant de cinc van disposar de dues ocasions més. L’última va ser visitant en una acció semblant a la de l’1-1 i on, aquesta vegada, el pal va evitar el que haguera sigut un càstig majúscul davant un Castelló Futbol Sala que cedeix el liderat al Borriana FS, empatat a punts, però amb pitjor gol average general que els burrianenses.

La setmana vinent no es disputarà jornada de Lliga, per la qual cosa la competició es reprendrà dins de quinze dies a casa per a l’equip albinegre que rebrà al CE Benifairó de les Valls. Queda tota la segona volta per davant i molt per jugar.

Últimas noticias

Contenido relacionado