16:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional deté un jove en Sagunt per robar a una dona el cotxe

La Policia Nacional ha detingut un jove de 28 anys, com a presumpte autor d’un delicte de violència amb intimidació i el robatori d’un vehicle després de furtar-li el cotxe a una dona, a la que amenaçava amb un ganivet. La víctima que va oposar resistència va ser ferida a les mans.

Les recerques es van iniciar el quatre de juliol en tenir coneixement els policies que una dona havia sigut víctima del robatori del seu vehicle en un pàrquing d’un centre comercial de Sagunt.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que la dona després de deixar unes borses en el maleter del seu cotxe i quan es disposava a pujar al mateix que tenia estacionat en un pàrquing d’un centre comercial, va ser assaltada per un home amb un casc de moto integral esgrimint un ganivet de grans dimensions. El sospitós li va dir que li lliurara les claus del cotxe, cosa que no va poder fer, ja que el vehicle arrancava pressionant un botó pel qual la va obligar al fet que ho arrancara per a tirar-la a continuació per força del cotxe. La dona es va resistir patint ferides sagnants en ambdues mans en tractar d’evitar que se n’anara amb el seu vehicle. El vehicle va aparéixer en flames en València unes hores després.

La Policia Nacional va esbrinar la identitat del sospitós que va arribar al pàrquing en una motocicleta que també va ser furtada en un garatge del districte de Trànsits de València. El detingut, amb nombrosos antecedents ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado