viernes, 14 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional deté a una persona per prostitució i un delicte contra els drets dels treballadors

Agents de la Policia Nacional han inspeccionat i detingut a l’amo de dues cases de cites a Castelló, pels delictes de prostitució i contra els drets dels treballadors. Les dones eren explotades durant un mínim de 21 dies, durant els quals estaven disponibles les 24 hores, durant set dies de la setmana. Les víctimes, dues d’elles en situació irregular, tenien imperioses càrregues familiars en els seus països d’origen.

Després de setmanes de recerques sobre dos establiments en el qual estaria practicant la prostitució, els agents van realitzar una entrada i registre en companyia de la Inspecció Provincial de treball i Seguretat Social, constatant que cap de les dones que es trobaven “treballant” tenia contracte de treball i dues d’elles a més no tenien autorització ni per a residir ni treballar a Espanya, estant en situació irregular.

Les víctimes, amb necessitats econòmiques ineludibles, una vegada que començaven a treballar en el local, havien de fer-ho durant 21 dies seguits, estant les 24 hores i els 21 dies disponibles, eixint únicament per a contactar amb clients imposats. El menjar, el pagaven, però li portaven a l’interior de les cases de cites. Si per alguna circumstància es negaven a mantenir relacions amb algun client, eren “castigades” sense treballar durant tot aqueix dia.

Últimas noticias

Contenido relacionado