05:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Policia Nacional ha desmantellat dos punts de venda de cocaïna i haixix a la menuda i mitja escala en el districte de Marítim.

A un d’ells a més se li considera el presumpte autor d’un delicte de resistència i atemptat agent de l’autoritat, ja que es va donar a la fugida. Els agents van realitzar dues entrades i registres en dos domicilis on van intervenir 69 grams de, pel que sembla, cocaïna, 166 grams de, pel que sembla, haixix, uns 1.100 euros, una bàscula de precisió, una pistola de xicotetes dimensions i anotacions de transaccions.

Les recerques es van iniciar a mitjan febrer, en tenir coneixement que un home podria estar dedicant-se a la venda de droga, concretament haixix i cocaïna, des del domicili de la persona a la qual cuidava en el districte de Marítim.

Durant les recerques, els policies van esbrinar que la persona a la qual cuidava es trobava ingressada en l’hospital, i aprofitava la seua absència para des del domicili sovintejar amb les substàncies estupefaents.

Els agents en un dels dispositius de vigilància, van observar que el sospitós es dirigia a un domicili proper del districte de Marítim en companyia de compradors, així com van esbrinar que en aquest domicili era on pel que sembla es proveïa de la cocaïna.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van realitzar dues entrades i registre en els dos domicilis on van detenir a quatre homes, un dels quals es va donar a la fugida corrent pels carrers adjacents al mateix temps que s’anava desfent de paperines de cocaïna que tirava a unes tanques, sent finalment interceptat, i van intervenir al dalt citat.

Els detinguts, sense antecedents policials, han passat a disposició judicial

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado