lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia resol un crim de fa sis anys a València

Agents de la Policia Nacional han esclarit la mort d’una dona de 48 anys que va desaparèixer a l’abril de l’any 2011. Després de diverses indagacions els investigadors han arribat a la convicció que el presumpte era un dels fills de la desapareguda. Pel que sembla va mantenir una discussió amb la seua mare i en el transcurs de la mateixa van forcejar i la va espentar, colpejant-se aquesta mortalment contra el sòl, esquarterant-la posteriorment. El presumpte responsable estava complint una condemna de més de 20 anys per dues temptatives d’homicidi a dues ties seues, comeses a l’octubre del 2014.

Col·laboració de la Secció d’Anàlisi de Conducta de la UCIC

Les recerques es van iniciar a l’agost de l’any 2016 en denunciar una dona la desaparició de la seua germana, de la qual no tenia notícies des d’abril del 2011. La labor policial es va veure dificultada pel fet que la desaparició haguera ocorregut fa més de cinc anys. Els agents, en un primer moment, van descartar que haguera fugit de manera voluntària, com semblava haver succeït per uns missatges que suposadament hauria enviat des d’un nombre de mòbil diferent del seu i com també opinaven alguns familiars. A més, van poder comprovar que durant les dates posteriors a la seua desaparició haurien desaparegut 45.000 euros d’un compte de la qual era titular.

Els policies van centrar les perquisicions en un fill de la desapareguda que es trobava a la presó. Després de sol·licitar manament al Jutjat per a la seua excarceració, i gràcies a la col·laboració de la Secció d’Anàlisi de Conducta, donada la seua complexa personalitat, el presumpte autor de la mort de la seua mare va confessar ser l’autor del crim.

Últimas noticias

Contenido relacionado