sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PP d’Almassora demana “per tercer any consecutiu l’enrocament de l’edifici 167”

Segons el PP d’Almassora, “el Consell ignora per tercer any consecutiu l'enderrocament de l'edifici 167 d'Almassora”.

El PP d’Almassora opina, que “el Consell de PSPV i Compromís ignora, per tercer any consecutiu, finançament per a executar l’enderrocament de l’edifici 167 d’Almassora”. La reserva econòmica que el PP ha reclamat “de forma reiterada als dos ajuntaments que governen el municipi, segueix sent exclosa dels pressupostos autonòmics per a 2018”.

El grup d’habitatges socials del 167, “va ser objecte d’un procés de reallotjament de famílies iniciat durant l’etapa del Partit Popular que va culminar en 2016. En 2015, per tal de programar la demolició, el PP va sol·licitar la inclusió en el pressupost autonòmic d’una partida que garantira la intervenció”. “No solament no la van incloure en 2016, sinó que tampoc ha aparegut en 2017 i en 2018, el Consell torna a negar-nos la reserva de crèdit per a executar la demandada demolició”.

Des del Partit Popular reivindiquen un “compromís cert, davant continuades promeses incomplides”. Ja en 2015, “els dos partits que ens governen van votar a favor d’una moció nostra per a derrocar l’edifici i als nou dies van signar un conveni per a rehabilitar-ho”.

Des del PP “hem promogut mocions tendents a exigir d’els qui governen la localitat compromisos efectius per a executar la demolició”. L’últim, ha recordat Martínez, la moció presentada al setembre al ple perquè els serveis tècnics elaboraren un informe que acredite l’estat de ruïna tècnica en el qual es troba l’edifici 167.

No obstant açò, “no anem a cejar en el nostre intent de reivindicar per a Almassora”, han finalitzat els populars.

Últimas noticias

Contenido relacionado