```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PP de Castelló demanarà la creació d’una oficina municipal d’atenció sanitària

El Grup Municipal Popular proposarà en el Ple ordinari de febrer, la creació d’una oficina municipal d’atenció sanitària als castellonencs, amb l’objectiu d’arreplegar els suggeriments, queixes i demandes ciutadanes en matèria de sanitat.

La portaveu popular, Begoña Carrasco recorda que la sanitat és la segona preocupació dels castellonencs, després de l’atur, segons l’últim estudi encarregat per la Generalitat, i “l’alcaldessa no pot romandre aliena a les retallades del Consell i a la pèrdua de qualitat assistencial que estan patint els castellonencs”.

“L’alcaldessa va fugir del Consorci Hospitalari on millor podia defensar la qualitat de la nostra sanitat, va ser incapaç d’alçar la veu davant la consellera Montón, del seu mateix color polític, que tant dany estan causant amb el desmantellament de l’Hospital Provincial, No obstant això, si va votar a favor dels acomiadaments de personal mèdic i a favor del ‘tasazo‘ en medicina esportiva”.

“Aquesta oficina municipal d’atenció sanitària pretén establir una estructura per districtes per a canalitzar totes les peticions, aprofitant els canals municipals existents, com les juntes i consells de districte, per a arreplegar aquests suggeriments i queixes en cada punt de la ciutat. Posteriorment, es donarà trasllat a l’administració corresponent, que és la Conselleria, de manera que l’oficina municipal d’atenció sanitària servisca per a defensar i reivindicar l’adequada prestació de serveis sanitaris en la nostra ciutat”.

“Davant els problemes i la desesperació per les retallades sanitàries que pateixen cada dia els pacients, l’alcaldessa no pot seguir amagant-se, l’única cosa que està demostrant és una insensibilitat inaudita amb els qui s’enfronten cada dia a les retallades sanitàries. Li demanem que reaccione, que active aquesta oficina municipal d’atenció sanitària per a frenar els atacs de la Conselleria”.

“A l’eliminació de serveis s’uneixen els increments de les llistes d’espera, els retards en intervencions quirúrgiques, la falta de cirurgians pediàtrics que obliguen a derivar intervencions urgents a la Fe de València, la fugida de professionals davant la precarietat laboral, les deficiències en l’equipament dels centres de salut o el tancament de l’atenció primària a les vesprades, que deixa sense els serveis mínims als ciutadans”.

“El tancament d’unitats com l’ajuda enfront del tabaquisme i el centre de transfusions o les permanents retallades econòmiques i de drets salarials, no contribueixen precisament a millorar el clima actual de la prestació de serveis sanitaris bàsics”.

Últimas noticias

Contenido relacionado