martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PP de Rocafort obri a la participació ciutadana el seu programa electoral

La formació popular consultarà amb associacions, urbanitzacions, comerços i col·lectius veïnals el seu programa electoral.

El Partido Popular de Rocafort està creant el seu programa electoral per a les pròximes eleccions municipals. En esta ocasió comptarà amb la participació de les diferents associacions, urbanitzacions, comerços i col·lectius veïnals per tal de fer el programa més obert i amb consonància amb les necessitats dels rocafortans.

Des del grup municipal popular asseguren que d’esta manera estan “amb els problemes reals del nostre poble, confirmant així, que este nou PP governarà a Rocafort per a tot Rocafort” assegura el portaveu del grup, Agustín Aliaga.

Segons declaracions d’Aliaga “El sentir dels nostres ciutadans és el més important”. També afirma que el PP en Rocafort compta amb un equip renovat i preparar per a governar i que el seu principal objectiu és “corregir, dins del sentit comú, estos huit anys de deixadesa absoluta de l’equip de govern actual i portar a Rocafort al lloc que li correspon.”

Últimas noticias

Contenido relacionado