El PP de la Vall d’Uixó vota a favor de presentar la sol·licitud per als fons Feder

El PP reitera el seu suport a l’Ajuntament de la Vall d’Uixó per a sol·licitar per tercera vegada els fons Feder.

540
Rambla també ha esmentat a l'expresident de la Generalitat Francisco Camps, qui "tenia un enorme poder i una gran influència política a Espanya" i, juntament amb Costa, "eren les persones més influents en eixe moment" en el partit.

El grup municipal del Partit Popular de la Vall d’Uixó ha votat a favor de presentar la sol·licitud de subvenció als fons Feder. Per tercera vegada, els populars han recolzat el projecte presentat per l’equip de govern, després que “en les dues primeres convocatòries el projecte de la Vall d’Uixó es quedara fóra perquè el govern de Tania Baños no va presentar un projecte suficientment treballat per a aconseguir la subvenció”.
La portaveu adjunta del PP, Gema Domínguez, ha assegurat que “hem dit sí a aquest projecte perquè volem que arribe diners d’Europa a la Vall d’Uixó, perquè es puga millorar la nostra ciutat, crear oportunitats de creixement, riquesa i ocupació”.
L’edil ha assenyalat que els populars han col·laborat en les taules de treball, tallers i conferències “sempre que així ho ha sol·licitat el tripartit perquè aquest projecte, que es presenta a Europa siga possible”, perquè “des del principi de la legislatura hem dit que anàvem a fer una oposició responsable”.
Domínguez ha recordat que en aquesta legislatura, a més dels fons Feder, que “van ja per la seua tercera convocatòria, el govern de Tania Baños ha deixat perdre algunes subvencions simplement per no haver presentat ni la documentació”. Així doncs, “la Vall d’Uixó ha perdut l’ajuda per a les bandes de música, que han actuat en l’ofrena de les Falles de 2016, les festes de Sant Vicent Ferrer es queden sense la subvenció com a Festa d’Interés Turístic; no han sol·licitat la subvenció per a la promoció del valencià i tampoc per a la millora de la xarxa de proveïment”.
“Esperem que aquesta vegada hagen fet bé els deures perquè venja aquesta subvenció a la Vall d’Uixó”, ha continuat.