lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Pressupost d’ocupació de L’Alcora: Criticat com a oposició, aprovat com a govern

El pressupost d’ocupació al consistori alcorí s’ha mantingut per al próxim 2016, tot i qué va ser greument criticat per l’actual govern abans de les eleccions municipals, quan estava a l’oposició.

Segons la encara regidora del PP, “la decisió de mantenir el pressupost és un aval a la inversió que durant el passat mandat es va contemplar”. No obstant açò, ha considerat la regidora, “ens trobem en un escenari nou, en el qual la liquiditat de la hisenda local és molt més ofegada que en temps de crisi”.

Així les coses, Mallol ha animat als tres partits que s’han distribuït el govern de l’Alcora “a incrementar la inversió en matèria d’ocupació”. Des del PP “som conscients que aquest tipus de reserves econòmiques són una inversió de futur, ja que permeten donar oportunitats a els qui encara no les han trobat”.

Donar ocupació als veïns que a l’Alcora encara esperen un treball i que “afortunadament s’han reduït de forma considerable des de 2011”. “És el moment de seguir apostant per aquestes polítiques. Les que permeten generar creixement i les que incentiven el desenvolupament i la inversió a través de la rebaixa d’impostos i bonificacions fiscals”.

Últimas noticias

Contenido relacionado