domingo, 21 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La programació de Canal 9: dibuixos, futbol, pilota i documentals

 dibuixos animats, els documentals sobre el País Valencià, les sèries de ficció, les pel·lícules i els espectacles de teatre i música seran els protagonistes durant la setmana. Reportatges sobre rutes i esports, partits històrics del València CF, mítiques partides de pilota valenciana i cinema completaran la programació durant el cap de setmana.

De dilluns a divendres la programació començarà a les set del matí. L’animació infantil -dibuixos animats, en bona part- serà el primer contingut del dia, i tindrà una durada d’una hora. A partir de les vuit, però, s’emetran a cada mitja hora els següents programes en aquest ordre: reportatges de llengua i cultura del País Valencià, de natura, de cultura -de nou-, d’etnologia i tradicions valencianes, i dos capítols d’una telenovel·la. Des de les 13 hores fins a les 14 hi haurà repetició de programació en bucle, i durant la franja horària de les 14 fins a les 17 s’emetran els mateixos continguts que de les 7 a les 13 hores.

La repetició en bucle, però, tornarà a les cinc de la vesprada, i s’allargarà fins a les set. Així, a mitja vesprada arrancarà des de les 19 fins a les 22 hores una programació, en aquest ordre, d’animació infantil -d’una hora de durada-, de reportatges de llengua i cultura i d’història del País Valencià -mitja hora cada un- i dos capítols d’una sèrie de ficció diària.

A partir de les 10 de la nit serà quan la programació canviarà segons el dia. El dilluns i el dijous es programarà cinema fins a les 23.45 hores, completant-se amb un quart d’un curt que serà de segell valencià. El dimarts aquestes dues hores es dividiran en dos: de les 10 fins a les 11 s’emetrà un documental d’entreteniment anomenat gent de pobles i de les 11 de la nit fins a les 12 capítol d’una sèrie de ficció. El dimecres es repetirà la jugada: de les 10 fins a les 11 s’emetrà una sèrie de ficció i l’hora restant fins les 12 de la nit un documental únic. I el divendres serà la nit de l’escena valenciana, amb actuacions de teatre i música com a reines d’aquesta franja horària. El mateix esquema de les 19 fins a les 24 hores es repetirà des de les dotze de la nit fins a les 5 de la matinada. Les dues hores fins que s’inicie, de nou, els continguts programats per al matí estaran coberts per bucle.

Al cap de setmana, la programació serà diferent. De les 7 fins a les 8 del matí, s’emetrà animació infantil. Posteriorment, i en aquest ordre, es programarà fins a les 13 hores reportatges de rutes turístiques del País Valencià -mitja hora-, d’esports -també de 30 minuts-, un capítol d’una telenovel·la d’una hora de durada, un partit històric del València CF -dues hores- i una partida de pilota valenciana mítica -60 minuts-. Aquest esquema, però, es tornarà a repetir durant la franja horària de les 13 fins a les 19 hores.

La programació des de les 19 fins a les 22 hores estarà conformada, en aquest ordre, per un espai cultural realitzat per les universitats d’una hora de durada, reportatges d’informació no diària -30 minuts-, entrevistes de mitja hora i un nou capítol de la sèrie de ficció escollida. La franja de les 22 fins a les 24 hores es cobrirà els dissabtes amb cinema HD en versió original i subtitulat amb una durada d’una hora i tres quarts -emetent un curt en els 15 minuts sobrants- i els diumenges amb una sèrie de ficció de 90 minuts i un reportatge sobre el patrimoni del País Valencià de mitja hora. Aquest esquema es repetirà fins a les 7 del matí, i del dissabte al diumenge hi haurà dues hores de repetició de continguts en bucle (de les 5 a les 7).

Últimas noticias

Contenido relacionado