martes, 25 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Elda, Paterna, Elx i Alacant, en la pròxima edició del Monopoly

Els municipis alacantins d'Elda, Elx i Alacant, i el de Paterna (València) apareixeran en la propera edició del joc del Monopoly, després d'una "renyida" campanya de dos mesos, que ha finalitzar aquest dissabte amb l'elecció de 22 localitats.

Els municipis alacantins d’Elda, Elx i Alacant, i el de Paterna (València) apareixeran en la propera edició del joc del Monopoly, després d’una “renyida” campanya de dos mesos, que ha finalitzar aquest dissabte amb l’elecció de 22 localitats.

A les vuit setmanes que han durat les votacions, en què s’han comptabilitzat 16.589.649 vots, els ciutadans “s’han bolcat” per aconseguir la “preuada casella” del tauler, ha explicat Hasbro, la companyia de joguines a la qual pertany aquesta marca en un comunicat.

Elda ha estat la primera localitat més votada de la Comunitat, amb un cinquè lloc en el rànquing general i un total de 262.297 vots, mentre que Paterna és la novena (194.000), Elx la divuitena (132.139) i Alacant, la vintena (117.869).

A més completaran el tauler Logronyo, Pedroso, Mèrida, Estepona, Alcobendas, Alcorcón, San Fernando, Utrera, Cartagena, Torrejón d’Ardoz, Mijas, Guadalajara, Linares, Boadilla de la Muntanya, Ponferrada, Saragossa, Salamanca, Alacant, Pedroso i Arevalillo de Cega .
La companyia ha destacat la implicació dels municipis “més petits”, com Pedroso i Arevalillo de Cega (Segòvia), que, tot i no sumar més de 200 habitants censats entre els dos, han aconseguit gairebé cinc milions de vots.

En aquest sentit, ha assegurat que la participació ciutadana i la mobilització per part dels ajuntaments en xarxes socials, ha estat “clau” per sortir elegit. Per comunitats, ha subratllat la mobilització d’Andalusia, Madrid, Múrcia i Comunitat Valenciana, així com Castella i Lleó, Castella-la Manxa, Aragó, la Rioja i Extremadura, que també han col·locat municipis en el tauler.

No obstant, ha recordat que caldrà esperar fins a les pròximes Nadal per fer-se amb un d’aquests jocs. El director de Màrqueting de Hasbro ha afirmat que és la segona vegada que els ciutadans han decidit la composició del tauler de l’edició espanyola del Monopoly.

Així mateix, ha asseverat que, en aquesta ocasió, la participació ha estat “massiva” i ha afegit que Espanya és “un dels pocs països del món” que compten amb una edició pròpia d’aquest “emblemàtic joc”.

Últimas noticias

Contenido relacionado