04:02 - sábado, 24 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PSPV-PSOE de Castelló donarà via total llibertat a les comarques per a fer llistes

En una reunió presidida pel secretari general del PSPV-PSOE en la província de Castelló, Ernest Blanch, aquesta vesprada s’ha constituït la Comissió d’Extensió de Llistes, que dirigirà el visecretari general responsable d’Acció Electoral i alcalde de Sot de Ferrer, Ramón Martínez. El coordinador d’aquest grup de treball serà el secretari d’Extensió Electoral, Santiago Agustí.

D’aquesta manera, Ernest Blanch, “activa la maquinària electoral del partit per a arribar a les eleccions municipals i autonòmiques de 2019 en les millors condicions possibles”.
Amb un quíntuple objectiu: presentar llistes en els 135 pobles de la província, consolidar i augmentar la seua representació municipal actual, revalidar la Presidència de la Generalitat amb Ximo Puig, que la Diputació tinga un president o una presidenta del Partit Socialista i enviar diputats i senadors a Madrid perquè Pedro Sánchez guanye el Govern d’Espanya.

A la reunió constitutiva d’avui han sigut convidats els 5 secretaris comarcals electes i els seus antecessors, encara en exercici, en funcions. Entre tots s’ha realitzat una primera anàlisi de la situació en la qual el partit es troba en el conjunt del territori. Un primer mapa de treball en el qual s’han exposat els punts rojos que cal superar i s’han definit dinàmiques de treball que de manera immediata s’implementaran sobre el terreny.

En el transcurs de la reunió, el secretari general ha deixat clar que la intenció de l’Executiva Provincial “és que les comarques disposen de total autonomia a l’hora de fer llistes i formar equips”. Del que s’encarregara la Comissió d’Extensió de Llistes és de coordinar i supervisar el procés per a aconseguir que culmine de la manera més reeixida possible.

Formen part de la Comissió d’Extensió de Llistes alguns integrants de l’Executiva Provincial, diputats provincials, secretaris comarcals, representants dels 9 partits judicials, a més de persones de reconegut prestigi dins del PSPV-PSPV per la seua qualificació i coneixement del territori.

Entre elles, Juan Miguel Salvador, del Partit Judicial de Nules, Pepe Gisbert que representa al Partit Judicial de Morella, Carles Selma pel Partit Judicial de Castelló, Avelí Roca pel Partit Judicial d’Albocàsser, Gerardo Beltrán pel Partit Judicial de Lucena de Cid i Ernesto Pérez (de Teresa) i Miguel López (d’Altura) pel Partit Judicial de Segorbe.

Últimas noticias

Contenido relacionado