sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Puig destaca la unitat dels valencians per acabar amb l’infra-finançament

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la unitat dels valencians en “un moment clau” per abordar el infra-finançament que sofreix la Comunitat Valenciana, així com el clima de “concòrdia” viscut durant la manifestació celebrada per reclamar un finançament autonòmic just.

“Estem aquí tots els valencians junts perquè finalment tinguem els mateixos drets que els altres, ni més ni menys”, ha afirmat Puig, que ha reivindicat que aquesta igualtat d’oportunitats és compatible amb la “singularitat entre territoris”.

“Ho fem des de la concòrdia, des de l’obertura a totes les idees i entorn d’una posició comuna”, ha assegurat el cap del Consell, que ha afegit que l’executiu valencià reivindica “suficiència financera per prestar els millors serveis públics”.

Puig ha portat la pancarta amb el lema ‘El poble valencià exigeix finançament just’ al costat de la vicepresidenta, Mónica Oltra, el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, i altres representants polítics, en una mobilització que ha estat encapçalada i convocada per sindicats, empresaris i societat civil i que ha recorregut els carrers de València des dels Jardins de l’antic hospital fins a les Torres de Serrans.

Igualtat d’oportunitats

La vicepresidenta, per la seua banda, ha afirmat que els valencians reivindiquen “les mateixes oportunitats que la resta de territoris de l’Estat espanyol”.

“Hem aparcat els nostres interessos particulars per posar per damunt l’interés de tots els valencians i valencianes”, ha destacat Oltra, que ha afegit que la mobilització ha agrupat a “gent que vota diferent, que pensa diferent, però avui estem tots aquí, a una veu, reclamant allò que és just”.

Últimas noticias

Contenido relacionado