lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Pujen un 15% les taxes de fem a Almassora

Almassora rep el 2016 amb una pujada del fem front la rebaixa d’un 24,4% de l’IBI alicada a la legislatura anterior. Durant la legislatura del PP es va absorvir el cànon de Reciplasa en 2015 i la nova coalició ha decidit traslladar la càrrega als veïns.

Luis Martínez, portaveu del PP a Almassora, ha lamentat que l’arribada de l’Any Nou supose una despesa extra per a les economies familiars “que en 2015 no van pagar ni un euro més per aquest servei”. En 2016, per contra, “la política dels dos partits que s’han repartit el govern considera que ha de ser el contribuent el que assumisca aquest sobrecost”.

Coste basuras Almassora 2016

 

Al contrari, “en 2015 nostra política va ser la de continuar injectant estalvis en el veí i evitant-li despeses extres”. Per aquest motiu, ha recordat Martínez, “congelem la taxa de brosses, absorbint el cànon de Reciplasa, rebaixem un 10% l’Impost de Vehicles de Tracció Motor (IVTM) i vam reduir un 24,4% l’Impost de Béns Immobles (IBI)”.

“Ho vam fer”, tal com ha declarat Martínez, “en un moment econòmic més complicat que el que PSPV i Compromís han heretat, ja que han rebut una hisenda local sanejada i amb liquiditat més que suficient com per a evitar als veïns el pagament del cànon de Reciplasa”. Una circumstància que, en opinió del portaveu, “solament demostra que en realitat la rebaixa d’impostos no està justificada per limitacions econòmiques, sinó per un interès evident de recaptar enfront de l’alternativa de generar estalvis a les famílies”.

Últimas noticias

Contenido relacionado