```
miércoles, 1 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Valencia CF suma un punt en Butarque davant el CD Leganés (1-1)

Quart empat consecutiu dels de Mestalla en un partit en el qual se li va escapar el triomf en els compassos finals.

El Valencia CF va perdre ‘in extremis’ la victòria en l’estadi de Butarque i només va poder empatar davant el CD Leganés (1-1), en un partit molt treballat i barallat en el qual va estar segur en defensa fins als compassos finals en els quals va encaixar el gol de la igualada per mediació de Braithwaite i en els quals va aparéixer la figura de Neto per a evitar el pitjor. Els de Mestalla van tindre ocasions clares per a sentenciar, però no van encertar i acumulen el seu quart empat consecutiu en LaLiga.

En els compassos finals, el Leganés va passar a l’acció amb futbol directe total. Centres i centres a l’àrea, que impedien als de Mestalla tindre certa continuïtat en el joc. Era un aclaparament local, no d’ocasions, però sí de martellege de pilotes. En l’últim sospir una sèrie de rebutges va permetre a Braithwaite aconseguir l’empat i trencar les il·lusions de triomf. I encara va poder ser pitjor de no haver aparegut un impressionant Neto a tret a boca de canó d’En-Nesyri. Ja no es mouria el marcador i els de Mestalla sumen el quart empat consecutiu.

Fitxa tècnica:

Leganés: Cuéllar, Nyom, Bustinza (Juanfran, m. 80), Omeruo, Siovas, Kravets (El Zhar, m. 65), Rubén Pérez, Vesga (Carrillo, m. 71), Óscar Rodríguez, En-Nesyri i Braithwaite.

Valencia CF: Neto, Piccini, Gabriel Paulista, Roncaglia, Gayà (Diakhaby, m. 78), Kondogbia, Coquelin (Parejo, m. 82), Carlos Soler, Cheryshev, Rodrigo M. (Gameiro, 69) i Sobrino.

Gols: 0-1. M. 22: Kondogbia. 1-1. M. 88: Braithwaite.