jueves, 25 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Compromís-Podem va guanyar en el vot extranger

La candidatura d’És el Moment duplica en vot estranger al PSOE i al PP, i multiplica per set els vots de Ciutadans

Compromís-Podem És el Moment, amb 275 sufragis, ha arrasat també en el vot de castellonencs residents en l’estranger. De fet, ha duplicat el nombre de sufragis rebuts pel PSOE, d’amb prou faenes 137 vots, ha duplicat al PP, que només suma 129 sufragis, i ha multiplicat per set els vots de Ciutadans, amb prou faenes 40 vots.

La diputada electa de Compromís-Podem És el Moment, Marta Sorlí ha afirmat que “aquests resultats expliquen perquè el PSOE amb els vots del PP van impulsar el vot pregat, ja que aquest canvi normatiu ha impedit el vot de centenars de residents en l’estranger. Si no s’haguera modificat la norma, el resultat de la candidatura de Compromís-Podem hagueren sigut molt més sorprenents”.

Sorlí ha recordat que Compromís-Podem ha sigut l’única candidatura que en aquestes eleccions ha insistit en la problemàtica dels exiliats laborals castellonencs. “Com ja anunciem en campanya, anem a treballar per recuperar el dret al vot d’aquest col·lectiu així com per facilitar la tornada laboral dels milers de castellonencs que s’han vist obligats a anar-se de la nostra terra per a trobar una vida millor”.

Últimas noticias

Contenido relacionado