23:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ràdio Manises va estar present en l’aprovació de l’acord i conveni de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes

Al carrer Guillem de Castro, a la ciutat de València, i a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies es va certificar l’acord i conveni anomenat Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. Un acord que pretén visibilitzar, vertebrar, dinamitzar i potenciar la informació de proximitat, en definitiva, tindre una plataforma en què les ràdios municipals transiten segures, independents i amb el propòsit de mancomunar esforços i projectes.

L’acte va estar presidit pel secretari autonòmic de comunicació Jose Maria Vidal, i Vicent Gil secretari general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. El paper del Consell valencià serà clau en esta nova forma de mancomunar-se les ràdios.

L’acord aprovat per unanimitat fou celebrat per totes les parts i ja s’ha format una comissió de treball que començarà a tractar qüestions de futur com ara la formació, l’ocupació, la protecció dels professionals o fins i tot el paper que tindrà la xarxa d’emissores municipals valencians en la nova ràdio autonòmica.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado