sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

‘Regala Morella’, celebra el 54 Sexenni i pretén promoure el comerç local del municipi

La campanya Regala Morella comença amb motiu de la campanya de Nadal, per a convertir-se en el regal estrella Els torneros del Sexenni són els protagonistes del nou disseny de la caixa.

Morella presenta la nova campanya ‘Regala Morella’, que celebra la seua sisena edició amb un nou disseny, que commemora la celebració del 54 Sexenni l’agost del 2018. Regala Morella és una iniciativa que pretén promoure el comerç local amb aquest regal amb el qual es pot comprar als establiments de la ciutat.
L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, el regidor de Comerç, Jorge García, i la Presidenta de l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO), Mari Carmen Escuder, han sigut els encarregats de mostrar el nou disseny i explicar les característiques de la nova campanya Regala Morella. D’aquesta manera, Rhamsés ha destacat que “Regala Morella és el resultat del treball permanent entre el sector públic i els empresaris de la localitat per a promoure el comerç local i es tracta d’una iniciativa pionera a la Comunitat Valenciana”.
El primer edil també ha comentat que “en aquestes dates, on s’apropa el Nadal i els regals són més habituals, animem a regalar Morella, ja que hi ha gran varietat d’establiments on utilitzar aquest”.
D’altra banda, Jorge ha comentat que “aquesta és la sisena edició de ‘Regala Morella’, la qual estarà vigent fins al març del 2019 per a comprar als establiments de Morella”. A més, Jorge ha explicat que “aquesta iniciativa funciona bé, hi ha quasi 50 establiments participants i s’ha ampliat amb alguns establiments de la comarca dels Ports”.
Finalment, Mari Carmen ha subratllat que “tots estem representats en el ‘Regala Morella’, des de la persona que el compra, l’establiment on s’adquireix, la persona que el rep i el comerç on es canvia finalment”. A més, la presidenta ha comentat que “el nou disseny és molt morellà, representa la ciutat amb les seues festes Majors del Sexenni, tan especial a la ciutat que tindrà lloc l’agost del 2018”.
Les caixes ‘Regala Morella’ compten amb tres valors diferents de 25, 50 i 100 euros, els quals es poden canviar en diferents establiments com comerços, restaurants, hotels, cases de turisme rural o gaudir de les experiències esportives i culturals de la ciutat.

Últimas noticias

Contenido relacionado