martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La regidoria de Joventut organitza la setena visita al Saló del Manga de València

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt ofereix un autobús per assistir al Saló del Manga de València que se celebra el13 i 14 de maig. L’autobús té com a finalitat facilitar l’accés a la Fira de Mostres de València als joves menors de 18 anys estudiants en el municipi de Sagunt i joves entre 18 i 30 anys de la comarca del Camp de Morvedre.

Les places són limitades i sol haver-hi una gran demanda. En les últimes edicions ha augmentat considerablement l’oferta, i l’any passat es va completar l’autobús de 70 places, la qual cosa, desde la regidoria de Joventut, confien que torne a ocórrer enguany. Els menors aniran acompanyats per un adult responsable del grup.

El termini per a realitzar la inscripció finalitza el pròxim 6 de maig. Les inscripcions (per als majors d’edat) i autoritzacions (per als menors) es poden descarregar en la web www.saguntjove.es, o bé es poden arreplegar en el Casal Jove del Port de Sagunt, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 18 a 20 h, a més dels dissabtes de 18 a 20 hores, o en la Casa de la Juventut de Sagunt, en horari de dilluns a divendres de 9 a 13 hores. L’entrada tindrà un preu de 10 €.

La idea sorgeix d’un grup de corresponsals que van detectar la dificultat que els joves tenien per a traslladar-se en transport públic al recinte. És la setena visita al Saló del Manga en què la regidoria posa un autobús gratuït als joves del municipi per a facilitar el seu transport al recinte.

Últimas noticias

Contenido relacionado