sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els Reis Mags parlaran amb els xiquets i xiquetes de Nules per videoconferència

Els xiquets i les xiquetes de Nules podran parlar amb els Reis Mags per videoconferència, per a demanar els seus desitjos.

Els xiquets i les xiquetes de la població de Nules podran parlar amb els Reis Mags per videoconferència gràcies a l’adhesió de l’ajuntament al projecte anomenat ‘Los Reyes Magos TV Ilusión Colectiva’ de l’Associació Cultural LP, que compta amb la col·laboració de l’ONG ‘Infancia Sin Fronteras’.

“Amb aquesta iniciativa volem incrementar la il·lusió dels nostres xiquets per a aquestes dates tan especials i en concret per l’arribada dels Reis Mags d’Orient”, comenta la regidora de Tradicions, Patricia Cascales.

De fet des de l’Ajuntament de Nules es posarà en marxa a partir del dia 22 de desembre una campanya de promoció en xarxes socials, mitjançant la qual les primeres 100 famílies que s’inscriguen, rebran un codi per a sol·licitar una videoconferència en el Rei Mag que vulguen.

Nules és el primer municipi de la Comunitat Valenciana en adherir-se a aquest projecte, “és un orgull per al poble de Nules, que els organitzadors d’aquesta iniciativa pensaren en nosaltres, de manera que volem aprofitar l’era tecnològica per a apropar els Reis Mags als xiquets i a les xiquetes i impulsar així les nostres tradicions”, matisa l’alcalde de Nules, David García.

A més aquest projecte compta amb una part solidària per la qual cosa el pròxim dia 30 de desembre a la festa especial de la Clemen Nit Festa hi haurà aquest any un racó solidari on s’arreplegaran joguines, que seran donades a diferents organitzacions que ajudaran al fet que la màgia del Reis Mags arribe a tots els xiquets i xiquetes.

La campanya “Ilusión Colectiva www.losreyesmagos.tv” es va posar en marxa per primera vegada fa dos anys, “en aquest temps hem arribat a les 4.000 videocridades amb els Reis Mags, els quals han repartit 2.000 joguets solidaris entre diverses famílies que de no ser així no hagueren pogut gaudir de la seua màgia”, explica el president de l’Associació Cultural LP i coordinador d’aquest projecte, Javier Arranz.

Últimas noticias

Contenido relacionado