martes, 28 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Vicente Remolar nou president de la Junta Local del Partit Popular de Betxí

Vicente Remolar, nou president local del PP de Betxí, que es marca com a meta, reactivar el partit i construir el millor projecte per a recuperar l'alcaldia en 2019.

Vicente Remolar va prendre ahir a la vesprada les regnes del Partit Popular de Betxí, com a nou president de la formació local, en substitució a Pilar Martínez. Remolar, que liderarà una junta totalment renovada, que “conjumina joventut i il·lusió”, inicia una nova etapa amb la vista posada “a reactivar el partit i construir el millor projecte per a recuperar l’alcaldia en 2018”.

El nou president local, que va agrair a la seua antecessora “la confiança dipositada per a prendre el relleu del partit, així com la labor, que durant anys, ha realitzat pel municipi des dels diferents càrrecs que ha anat ocupant al llarg de la seua carrera”, va presentar una llista jove, amb una mitjana d’edat, que ronda els 40 anys, i de la qual també formen part els nous regidors del Grup Popular, José Antonio Amer i Rafael Cortés, que prendran possessió en el pròxim ple municipal.

“El nostre objectiu és asseure les bases d’un projecte aglutinador, obert i participatiu, en el qual tots tinguem cabuda, que tinga com a principal objectiu treballar per la gent del poble, i que signifique en si mateix el que volen els veïns de Betxí”, va subratllar el nou dirigent, que va estar abrigallat per la secretària del PPCS, Elena Vicente Ruiz.

Remolar és “un militant actiu”, que compta amb una llarga trajectòria en el partit i amb experiència en la gestió municipal, ja que, ha estat vuit anys ocupant les regidories de Festes i Esports en les etapes de govern del Partit Popular en la localitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Últimas noticias

Contenido relacionado