lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Renfe programa la parada de trens de Mitjana distància en l’estació de Borriana durant el Festival Arenal Sound

Renfe programa la parada de trens de Mitjana distància en l’estació Borriana-Alqueries amb motiu de la celebració del Festival Arenal Sound. Des de demà dimarts 30 de juliol i fins dilluns que ve 5 d’agost, els trens de Mitjana distància que circulen pel Corredor Mediterrani, entre Barcelona i València, ampliaran la seua oferta habitual.

Durant el festival es programa la parada en l’estació de Borriana, de 46 trens de Mitjana distància, 17 sentits Tortosa-Barcelona i 29 en sentit València. D’altra banda, el dia 5 d’agost circularan amb el doble de la seua capacitat 12 trens de Rodalia, 6 per sentit, la qual cosa suposa un increment de 9.000 places en trens de Rodalia i 10.120 places en trens de Mitjana distància.

El Festival Arenal Sound, gestionat per The Music Republic, compleix enguany la seua X edició. Amb un públic essencialment jove, aglutina un cartell d’allò més atractiu en el que a música independent es refereix. Participen grups i artistes reconeguts nacionalment i internacionalment.

Últimas noticias

Contenido relacionado