sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Rescatada una dona després de patir un accident de tràfic al costat del barranc de Borriol

La Policia Local de Castelló i els Bombers Municipals rescaten a una dona que havia patit un accident de trànsit en un barranc de la carretera de Borriol i que havia quedat commocionada.

Agents de la Policia Local de Castelló amb efectius dels Bombers Municipals i una ambulància han procedit aquesta matinada al rescat i auxili d’una dona que havia patit un accident de trànsit en els voltants de la carretera de Borriol, i el seu turisme havia caigut a un barranc quedant ocult darrere de la mala herba i els arbres. Els fets s’han produït al voltant de les 20:45 de la vesprada d’ahir quan el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 va rebre la trucada d’una dona molt nerviosa que va indicar que havia tingut un accident de trànsit amb el seu vehicle i no sabia on es trobava, ja que estava molt desorientada i commocionada a causa del sinistre.

Els agents de la Sala 092 li van preguntar immediatament si es trobava ferida de gravetat responent aquesta que no es trobava lesionada encara que si commocionada per la col·lisió. En preguntar-li per la seua ubicació, la conductora no podia precisar el seu lloc exacte, ja que va informar els agents, que es trobava prop de la carretera de Borriol però desconeixia el lloc exacte, ja que s’havia desorientat mentre conduïa el seu vehicle i havia pres un camí desconegut per a ella.

Després de parlar amb ella per a tranquil·litzar-la, els agents van aconseguir convéncer-la perquè cridara al telèfon d’emergències 112, ja que aquest servei disposa d’una eina de geolocalització, que permet situar la trucada.

Amb unes dades orientatives facilitades pel servei d’emergències 112 del lloc on es trobava el telèfon de la conductora, els agents de la Policia Local van començar una cerca exhaustiva per la zona.
Sobre la mitjanit, els agents van aconseguir finalment localitzar el turisme sinistrat en el fons d’un barranc de difícil accés que es troba pròxim a la carretera de Borriol a l’altura de la CV-10.

Amb ajuda dels bombers municipals, que van haver de baixar al barranc mitjançant cordes, els agents van localitzar a la dona desorientada i commocionada per la col·lisió, encara que no presentava cap ferida d’importància. Al lloc també es va traslladar una ambulància els facultatius mèdics de la qual van atendre a la conductora i després d’una primera assistència, finalment la dona va ser traslladada per un familiar fins al seu domicili.

Últimas noticias

Contenido relacionado