sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Rescatat un muntanyer ferit, després de caure d’uns 15 metres d’altura a Lludient

A les 14.12 d’ahir diumenge, es rep avís d’un muntanyer ferit, després de caure d’uns 15 m d’altura mentre practicava ràpel en una zona de difícil accés del barranc ‘El Manzano’ en el terme municipal de Lludient.
El Consorci de Bombers de Castelló va mobilitzar un equip d’especialistes de la URM (Unitat de rescat de Muntanya) i una dotació de suport de bombers voluntaris del Consorci amb base en el parc de L’Alcalatén.

Tenint en compte la localització del ferit, es va mobilitzar l’helicòpter de rescat de Generalitat per a realitzar l’operació d’extracció de la víctima via aèria.

Una vegada van arribar fins a la posició del ferit, els bombers van procedir a immobilitzar la zona de la cama on presentava les lesions i posteriorment mitjançant l’ús de la grua de l’helicòpter, els bombers de la URM van realitzar el rescat , traslladant al ferit fins a la localitat d’Argeleta on es va transferir a un helicòpter medicalitzat que posteriorment ho va evacuar a l’Hospital General de Castelló. El servei va finalitzar a les 18.30 h.

Últimas noticias

Contenido relacionado