lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Resum de la 2ª Jornada del Playas Castellón

Nova victòria del Primer Equip en 2ª Divisió B, aquesta vegada en el seu retorn al Ciutat, amb una valuosa victòria per 5-2 enfront del Pallejà, fins a aqueix moment cinquè classificat. El Filial de 3ª Divisió tenia jornada de descans abans de començar la setmana vinent la segona volta de la competició.

El Femení de 2ª Divisió va aconseguir un importantíssim empat a 2 a Alcoi enfront del Santa Rosa ja que amb açò també li guanya el golaveraje particular que pot ser important per a aconseguir l’objectiu de la salvació. El Femení de Lliga Autonòmica va perdre en la seua visita al Castell d’Alaquàs per un ajustat 4 a 3.

Mala jornada per als Juvenils però tots dos en enfrontaven contra els seus respectius capdavanters. El Juvenil de Divisió d’Honor va perdre 1-4 contra El Pilar i el Juvenil B va perdre a l’Alcora 12-6.

Una de freda i una de calenta per als Cadets. Derrota del Cadet A contra el Peníscola per 2-4, en un partit que qui guanyara es col·locaria capdavanter i victòria del Cadet B contra Les Moreres per 2 a 5.

Millors resultats per als nostres xicotets ja que l’Infantil va guanyar 8 a 2 al Peníscola i l’Aleví va aconseguir empatar a 3 davant un dels líders, el Borriana.

Últimas noticias

Contenido relacionado