domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Incineradora Reyval: Acord en secret de L’Ajuntament deixa fora de la reunió a PP i Podemos

L’alcalde de l’Alcora, Víctor García, ha negat aquest matí l’accés del regidor del PP, Vicente Mateo, a la reunió que el primer edil ha convocat amb els treballadors de l’empresa Reyval. “És una clara mostra de l’obscurantisme i la falta de transparència que García aplica. Asseure’s per segona vegada amb els empleats i prohibir l’accés a l’oposició a la convocatòria demostra que alguna cosa amaguen. De no ser així, no entenem per què no apliquen aqueixa llum i taquígrafs que tant van reivindicar en campanya”.

Divendres passat el regidor del PP va rebre via whatsApp un missatge del tripartit pel qual es convocava una reunió amb treballadors de l’empresa Reyval avui dilluns a les 9.00 hores en l’ajuntament. “Hem assistit, com també ho ha fet el representant de Podem, però ens han negat l’entrada”.

Per a Mateo, “entenem que el que va a tractar l’alcalde amb els empleats d’aquesta signatura no ha de mantenir-se en secret. I fer el contrari és demostrar públicament que hi ha alguna cosa que no desitgen que coneguem”. Per al regidor del PP, “en un cas tan sensible com és Reyval, l’Alcora sempre ha estat unida, i postures com aquesta, decisions com la d’impedir a l’oposició l’accés a aquestes reunions, solament cerquen obrir fractures i bretxes. Trencar la unitat que durant anys s’ha forjat per a lluitar contra la incineradora, contra aquesta empresa”.

cal assenyalar que la reunió convocada avui amb els treballadors no és la primera que celebra l’alcalde de forma unilateral i a esquena d’oposició i plataforma. Durant la primera quinzena d’aquest mes “ja va celebrar una assemblea en l’ajuntament de la qual vam tenir coneixement per atzar i per la qual l’alcalde es va veure obligat a convocar la comissió de Reyval, per a informar a oposició i plataforma”. Avui dilluns “l’alcalde ha tornat a posar en pràctica la seua política de transparència. I ho ha fet negant-nos l’accés a una nova reunió en la qual García negocia tot sol amb els empleats de Reyval”.

Per aquest motiu, des del grup municipal del PP, “preguem a García, i als seus socis, al fet que no negocien a esquena de l’Alcora amb Reyval, siguen transparents i no bloquegen l’accés a la informació”. En definitiva, “al fet que apliquen allò que van anunciar a so de bombo i platerets durant la campanya electoral, ja que no fer-ho és, senzillament, incomplir la seua paraula amb la ciutadania, tal com estan demostrant en el cas Reyval”.

Últimas noticias

Contenido relacionado