domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detinguts quan intentaven robar un habitatge amb la tècnica de la “relliscada”

Agents de la Policia Nacional han detingut en els voltants d’un portal d’un carrer cèntric de València a tres homes de 20 i 29 anys, d’origen algerià, mentre intentaven amb un tros de plàstic, mitjançant la tècnica de la relliscada, accedir a un portal. Un policia fora de servei els va observar com preparaven els plàstics en via pública i va cridar a la sala del 091 i instants després van ser sorpresos per una patrulla in fraganti quan intentaven obrir un portal.

Els fets van ocórrer sobre dos quarts de dotze del matí quan agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer cèntric de València on pel que sembla un policia fora de servei havia observat com tres homes retallaven una botella de plàstic en diversos trossos i es dirigien a un portal.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc i van localitzar a tres homes els quals mitjançant l’ús d’uns plàstics i pel mètode de la relliscada intentaven accedir a un portal que a l’adonar-se de la presència policial van interrompre l’acció i van ocultar entre les seues robes els utensilis amb els quals intentaven obrir la porta.

Finalment, els policies després de realitzar diverses comprovacions els van detenir com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Últimas noticias

Contenido relacionado