Robles: això és un parèntesi, formarem govern i continuarem treballant

La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha assegurat hui a Mislata que amb la convocatòria d'eleccions generals només serà "un parèntesi sense més" en el desenvolupament de polítiques socials, perquè després de la seua celebració els socialistes formaran govern i continuaran treballant en favor dels ciutadans.

411

València, 16 febr.- Abans d’intervenir en un acte a Mislata pel qual es destinen les instal·lacions d’una antiga caserna militar a una residència pública per a persones majors, Robles ha insistit que, en els pròxims mesos, “continuarem treballant pensant en el que ha de pensar qui es dedica a la política, en clau social”.

“L’oposició l’única cosa que ha fet ha sigut fomentar la crispació i posar tota classe d’impediments i treballes a les actuacions socials del govern”, ha subratllat la ministra.

Segons Robles, PP i Ciutadans (Cs) hauran de donar resposta als ciutadans per l’absència de suport a les propostes de polítiques socials contingudes en els pressupostos generals de l’Estat rebutjats en el Congrés. Uns pressupostos tan socials com aquests no han sigut donats suport amb una única finalitat: perjudicar el govern, oblidant-se que hi havia moltíssimes persones que anaven a resultar beneficiades”.

Ha assegurat que el president Sánchez ha convocat eleccions “des de la responsabilitat” i ha ressaltat que, com a govern, continuaran treballant fins al final perquè tenim un compromís amb els ciutadans”.

“Durant huit mesos (el Govern) ha treballat sempre pel diàleg, la convivència sense crispació i la tolerància. Hauran de ser uns altres els que donen explicacions de per què volen una Espanya ficada en la confrontació i la desqualificació. Els insults que en aquest temps ha llançat l’oposició del partit popular i Ciutadans cap al govern i el seu president no tenen precedents”, ha afirmat.