jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PP critica que Rocafort perd una subvenció de 84.400 euros per “l’apatia, desgana i nul compromís” de l’alcalde

Aliaga: "La situació és més humiliant tenint en compte que Jiménez és assessor socialista en la Diputació i havia sigut advertit que perdria els diners si no iniciava el procés per a executar l'obra"

El portaveu del Partit Popular a l’ajuntament de Rocafort, Agustín Aliaga, ha criticat que “l’apatia, la desgana i la falta de compromís de Víctor Jiménez amb els ciutadans de Rocafort ha fet perdre a l’ajuntament una subvenció de més de 84.400 euros de la Diputació de València per a l’ordenació del trànsit que travessa el nucli urbà de la nostra localitat millorant la seguretat viària i la qualitat de vida dels nostres veïns”.

En concret, el consistori ha perdut la possibilitat d’executar una actuació dirigida a reordenar el trànsit i adequar-lo a una velocitat de 30 quilòmetres per hora, que incloïa la instal·lació de guals reductors de velocitat i nova senyalística, amb càrrec a la línia d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) de la corporació provincial.

“El problema, ha explicat Aliaga, és que Jiménez, una vegada sol·licitada la subvenció, ha sigut incapaç de licitar, adjudicar i, òbviament, justificar l’actuació. És a dir, ni tan sols ha iniciat el procés per a poder dur a terme l’obra”.

“Amb l’agreujant, ha continuat, que Víctor Jiménez és, a més d’alcalde de Rocafort, coordinador del grup d’assessors del PSPV-PSOE en la Diputació i havia sigut advertit diverses vegades pels serveis tècnics d’aquesta casa que perdria els diners si no licitava, adjudicava i executava aquest projecte”.

Aliaga ha recordat que aquesta és una mostra més de l’absolut desconeixement del funcionament de l’administració, de la incapacitat per a gestionar i de la falta de voluntat per a solucionar els problemes dels ciutadans de l’actual alcalde.

Així mateix, ha lamentat que haja demanat una subvenció als seus caps en la Diputació, sabent que l’anava a aconseguir, amb el “simple i patètic objectiu de poder traure un titular en una nota de premsa i tractar de justificar la seua presència en el despatx d’alcaldia”.

“Ser alcalde és treballar pels veïns de Rocafort i preocupar-se per les seues necessitats, no fer el justet per a quedar bé amb els seus majors de la Diputació i intentar repetir, perquè després passa el que passa i les seues vergonyes queden a l’aire”.

Últimas noticias

Contenido relacionado