sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Miralles: “l’increment de rodalies situarà al Maestrat en igualtat respecte a altres zones”

La secretària executiva de Bon Govern del PPCS apunta que, “l’increment de trens en el Maestrat connectarà millor a joves i estudiants amb Castelló”.

La secretària executiva de Bon Govern del Partit Popular de la província de Castelló, Carla Miralles, ha assegurat que l’increment de quatre a dotze trens diaris fins al Maestrat “permetrà als joves i estudiants estar millor connectats amb Castelló i serà una bona oportunitat perquè puguen anar i tornar cada dia perquè disposarem de freqüències més dignes i òptimes”.
Així mateix, la secretària, ha assenyalat que aquest increment “facilitarà que les persones tinguen més possibilitats de desplaçament a Castelló als especialistes”. En definitiva, segons Carla Miralles, “es tracta de comunicar el nord de la província amb València i Castelló, amb horaris més amplis”. Tot açò, segons la responsable popular, “situarà al Maestrat en igualtat respecte a altres zones de la Comunitat Valenciana”.
Així, Carla Miralles ha assenyalat que “el govern del Partit Popular compleix amb les reivindicacions del Maestrat, com ja va ocórrer en 2012 quan es van ampliar de tres a quatre els trens”.
No obstant això, “Compromís, PSOE i Podem s’han sumat ara al carro d’aquesta reivindicació, però ara que tenien l’oportunitat d’exigir a la Generalitat Valenciana que invertisca en rodalies en el Maestrat s’han negat. Mai han volgut treballar per a reivindicar més trens, però si s’han posat darrere de la pancarta per a fer un ús partidista en els últims anys”.

Últimas noticias

Contenido relacionado