domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut en tractar d’atropellar a un home quan creuava per un pas de vianants a Sagunt

El sospitós va emprendre la fugida davant la presència policial

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a la vesprada a Sagunt a un home de 46 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes contra la seguretat viària, amenaces, desobediència i lesions, després de tractar d’atropellar a un home quan creuava per un pas de vianants. A l’arribada de l’indicatiu policial quan els agents li van indicar que romanguera en el lloc, va iniciar la marxa a gran velocitat, fent cas omís de les instruccions d’aquests.

Els fets van ocórrer el dissabte a la vesprada, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a una avinguda de Sagunt, on un home que anava amb cotxe estava amenaçant a un altre.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc, moment en què va eixir un home d’un establiment que els assenyalava un vehicle que estava parat, al mateix temps que els manifestava “és aquest”, per la qual cosa els agents li van indicar al conductor del cotxe que romanguera en el lloc, moment en què es va posar en marxa a gran velocitat fent cas omís de les indicacions policials, iniciant-se una persecució.

En el transcurs d’aquesta, els agents li van indicar tant amb els senyals acústics com lluminoses, que detinguera el cotxe, fent cas omís i conduint cada vegada més esquivament, posant en perill tant a la resta dels cotxes com als vianants.

Els policies davant el perill van finalitzar la persecució i van tornar al lloc on estava l’home que havia assenyalat el cotxe, i van esbrinar que quan creuava un pas de vianants, el cotxe al qual havien perseguit, pel que sembla hauria tractat d’atropellar-lo, caient a terra per a no ser atropellat i a continuació va iniciar una discussió amb aquest.

Seguidament, la víctima va pujar a la vorera i en aquest moment el conductor amb el vehicle va fer el mateix, amb la intenció d’atropellar-lo, al mateix temps que li amenaçava d’agredir-li, per la qual cosa la víctima es va refugiar en el seu establiment des d’on va anomenar a la policia i va esperar la seua arribada.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar la identitat del presumpte autor i després de ser localitzat va ser detingut com a presumpte autor dels delictes contra la seguretat viària, amenaces, desobediència i lesions.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado