jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detinguda una dona després de sostraure joies d’una coneguda a Sagunt

La víctima havia patit una pèrdua familiar recentment, moment en què l'arrestada es va oferir a ajudar-la en la neteja de la casa

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sagunt a una dona de 49 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte de furt, després de ser sostraure joies d’un habitatge i realitzar cinc vendes obtenint més de 3.500 €. Els agents han pogut recuperar totes les joies abans de ser foses. L’ara arrestada es va acostar a la víctima, quan aquesta havia patit una pèrdua familiar, oferint-se a la neteja de la seua casa de forma gratuïta.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents que a una dona li havien sostret joies del seu habitatge, les quals eren molt característiques, ja que les mateixes tenien dates assenyalades. Els agents van localitzar les joies sostretes, les quals havien sigut venudes en cinc lots i que van poder ser recuperades abans de ser foses.

Els investigadors van esbrinar que la sospitosa era una dona que s’havia guanyat la confiança de la víctima, que li estava ajudant en la neteja del seu habitatge. La sospitosa s’havia acostat a la víctima després de perdre a un familiar recentment.

Els policies després dels esbrinaments pertinents la van detindre com a presumpta autora d’un delicte de furt. L’ara arrestada havia obtingut 3.539 € per les vendes de les joies.

Últimas noticias

Contenido relacionado