viernes, 19 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Sagunt es troba en estat de preemergència per fenòmens costaners i pluges

Es preveu que el cabal del riu Palancia continue augmentant. Dues persones ja s’han quedat atrapades en el delta i els bombers han acudit a rescatar-les.

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana estableix dues situacions de preemergència que afecten al municipi de Sagunt: preemergència per fenòmens costaners en tot el litoral de la Comunitat Valenciana i preemergència per pluges nivell taronja en el litoral nord i sud de la província de València.

De la mateixa manera, des de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer comuniquen que el cabal d’eixida en l’embassament d’Algar és de 52 metres cúbics per segon. No es preveuen afeccions aigües a baix però sí que el nivell de la presa i el cabal del riu continuen augmentant progressivament. Per tant, es preveu que el cabal del riu al seu pas per Sagunt augmente encara més al llarg del dia.

Els bombers ja han hagut d’acudir a traure del delta del riu a dues persones que, en intentar creuar cap a la vora de Sagunt, han vist que no podien a causa de l’aigua. Mitjançant l’ajuda d’unes cordes els bombers han aconseguit ajudar-los a creuar.

Últimas noticias

Contenido relacionado