domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Sales (PP) arreplega la petició dels veïns de San Agustín i San Marcos “de culminar les obres de clavegueram”

El regidor del Grup Municipal Popular, Vicent Sales, ha mantingut una trobada amb els responsables de l’Associació de Veïns dels Grups Sant Agustín i Sant Marcs en el qual han abordat la necessitat de “culminar les obres de clavegueram del barri que ja hem dut a terme enguany en els carrers Jaén i Còrdova”.
Aquesta trobada s’emmarca en la campanya #rutaciudadana que els edils del Partit Popular estan duent a terme per a prémer les inquietuds i arreplegar les demandes de les diferents Associacions de Veïns que formen part del Consell de Participació Ciutadana.

[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]“Els veïns demanen que el bipartit mantinga el ritme de reformes escomeses en el barri i que s’habilite una solució a la problemàtica del barranc del Sol”[/pullquote]
Al costat de la necessitat de culminar les obres de clavegueram “als veïns de Sant Agustín i Sant Marcos els preocupa la problemàtica del barranc del Sol i per açò demanen al bipartit que habilite una solució momentània a l’espera que es puguen escometre les obres de canalització”.
Durant la reunió, els veïns de Sant Agustín i Sant Marcos també “han fet al·lusió a les importants obres de reforma realitzades en la zona en els últims anys com la construcció del Centre polifuncional, el centre cívic Cirilo Amorós o el camp de futbol”. En aquest sentit, els responsables veïnals han traslladat a Sals “la importància de mantenir aquest ritme inversor en el barri que ha possibilitat la millora de la qualitat de vida dels ciutadans de la zona”.

Últimas noticias

Contenido relacionado