martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Sanitat alça les mesures excepcionals de Benigànim a partir de les 00.00 hores del dimarts 22 de setembre

Barceló: "És molt important mantenir les mesures comunes d'ús de màscara, higiene i distanciament social per a evitar el repunt"

La consellera s’ha reunit amb l’alcalde d’Alacant i l’alcaldessa de Castelló per a valorar l’evolució epidemiològica de totes dos ciutats
La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha alçat les mesures excepcionals de lluita contra la pandèmia adoptades el passat 1 de setembre per al municipi valencià de Benigànim. Este alçament serà efectiu dimarts que ve, 22 de setembre, a partir de les 00.00 hores i es produeix gràcies a la bona evolució de les dades epidemiològiques.

La consellera, Ana Barceló, ha assenyalat que “ha sigut molt important la col·laboració de tota la població de Benigànim per a evitar la propagació del virus i protegir així la salut de tots els veïns i veïnes. Per tant, continuem apel·lant a aqueixa responsabilitat i col·laboració per a evitar un altre repunt en el diagnòstic de casos”.

Estes mesures temporals contemplaven el confinament perimetral de la població que permetia, no obstant això, la circulació de persones residents dins del municipi; establien fins a un màxim de 10 persones en reunions de caràcter social o familiar i els actes de culte havien de realitzar-se amb aforament màxim de fins a un terç de la capacitat d’estos llocs, sempre respectant les normes de seguretat d’ús de la màscara i distanciament social.

Reunió amb Alacant i Castelló

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, s’ha reunit per videoconferència este divendres amb l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, amb l’objectiu de valorar l’evolució epidemiològica i la incidència del virus en totes dos ciutats.
Barceló ha volgut agrair la predisposició de tots dos dirigents per a col·laborar en l’adopció de mesures que permeten un major control de l’epidèmia. “L’estreta col·laboració amb les entitats locals continua sent una part fonamental per a aconseguir reduir l’impacte del coronavirus en els ciutadans i ciutadanes de tota la Comunitat”.

Este tipus de trobades es realitzaran una vegada a la setmana per a poder fer un seguiment estricte de l’evolució epidemiològica en tot el territori valencià.

Últimas noticias

Contenido relacionado