domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Setmana decisiva per a la nova RTVV

La nova radiotelevisió pública valenciana, la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC), entra en aquesta setmana en un punt clau per a decidir el seu futur per als pròxims anys i quin serà el model amb el qual comence a donar els primers passos la nota televisió.

En primer lloc, hui finalitza el termini per a què els candidats a ocupar la direcció general de la nova cadena. S’han fet públiques desenes de candidatures com la de Pere Valenciano, Clara Castelló, Salvador Enguix, Josep Ramon Lluch, Àngel Martínez, Juli Esteve, Benjamín Marín, Artur balaguer, Javier Argente, Àngel Martínez, Xavier Garcia del Valle i altres que a aquestes hores encara no han presentat la seua candidatura o no l’han feta pública.

Demà finalitza el temps perquè els grups de Les Corts Valencianes presenten les seues possibles al·legacions en contra del CVMC, document rector que inclou les línies bàsiques a les que deu aspirar l’acció del sistema audiovisual valencià.

Per últim aquesta setmana està previst que s’inicie el juí per la demanda de la CGT contra l’ERO que va extingir els contractes de 1.600 treballadors de RTVV. La data assenyalada és l’11 de gener.

Últimas noticias

Contenido relacionado