domingo, 21 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Silvia Cantavella Pi: Reina de les festes de Vila-real 2016

L’acte de designació de les representants festives per a l’exercici en curs es va desenvolpar en un saló ple fins a dalt. Un acte que, per primera vegada, es va retransmetre en directe a través del canal de l’Ajuntament de Vila-real en Youtube.

Però Benlloch no va pronunciar el nom de Silvia Cantavella fins que no van entrar en el saló la reina del 2015, Laura Bovaira, i les seues dames –Isabel Pastor, Gloria Caparrós, Ana Mª Almela i Aída Martí Font–, així com les quatre joves que integraran la cort d’honor: Marta Soler, Sara Ramos, Belén Lloret i Rut Manrique.

Moments després del seu nomenament com a reina de les festes de Vila-real, la que el pròxim 30 d’abril prendrà possessió oficial del seu càrrec com a màxima representant dels festejos de Vila-real es va manifestar pletórica amb la seua designació. “Ha sigut un cúmul d’emocions i de molt bones sensacions”, va assenyalar la jove a Mediterrani, alhora que va asseverar que, per la seua inclinació a les tradicions locals, “ser reina és un somni complit”.

Silvia i les seues dames participaran el 21 de febrer en el seu primer acte oficial després del seu nomenament com a representants festives de la ciutat, durant l’homenatge a les seues homòlogues del 2015.

A més, Silvia estudia Infermeria i Podologia en la Universitat de València, té 19 anys i és membre actiu de l’Associació de Filles de María del Rosario.

Últimas noticias

Contenido relacionado