sábado, 20 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Solá (PP) celebra que el tripartit reconega que Borriana falla en neteja i li insta a realitzar un seguiment per a corregir-ho

El grup municipal del Partit Popular ha celebrat aquest matí que la coalició de PSPV i Compromís-Podem a Borriana hagen reconegut l’estat d’abandó i brutícia de la ciutat “perquè reconèixer el problema és el primer pas per a corregir-ho”.

Carlos Solá, regidor del PP en el municipi, ha tendit novament la mà a la coalició per a “treballar junts per a evitar l’abandó que presenta Borriana”, al mateix temps que ha instat al regidor de Serveis Públics, Vicente Aparisi, “a realitzar un seguiment estret del treball que desenvolupa l’empresa adjudicatària”.

De fet, tal com ha assenyalat Solá, “el servei que es presta en l’actualitat és el mateix que estava operatiu durant la nostra etapa de govern. No obstant açò, no s’ha de descurar el seguiment del servei i s’ha de trepitjar el carrer per a evitar que, com ha sigut el cas, Borriana acumule brosses i brutícia en diferents sectors de la ciutat”.

Des del PP, el plec de condicions pel qual es va adjudicar el servei és el que tècnicament es va considerar oportú per a atendre les necessitats de Borriana. De fet, l’aprovació de les bases que van regir l’adjudicació va ser aprovada per unanimitat, és a dir, amb els vots d’els qui ara ocupen responsabilitats de govern.

“Seguirem exercint la labor de control que com a oposició hem d’exercir, alertant de situacions crítiques, manques o queixes que ens transmeten els nostres veïns. I seguirem prestant el nostre suport a la coalició de govern, perquè la nostra obligació és la de servir al ciutadà i garantir que els tributs que es cobren als veïns servisquen per a garantir uns serveis que, com el de la neteja, mantinguen en condicions la nostra ciutat”.

Últimas noticias

Contenido relacionado