jueves, 25 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Sorlí: (Compromís-Podem) “El diumenge és el moment de fer realitat el canvi”

“Ha arribat el moment de dir. De canviar les coses. De deixar enrere la corrupció; d’iniciar polítiques pensades per les persones; que arribe una veu pròpia a Madrid; que se’ns escolte; de fer realitat unes infraestructures per a les persones com els trens al Maestrat; de plantar-se davant al Castor; d’apostar pels dependents … El diumenge és la ciutadania qui pot decidir recuperar la seva veu al Congrés i al Senat “. La candidata de Compromís-Podem És el Moment al Congrés dels Diputats per la demarcació de Castelló ha afirmat que “diumenge es farà realitat el canvi, i a partir del dia 21 canviaran les prioritats polítiques. Es farà política per a les persones, s’apostarà pels dependents, es treballarà per la recuperació dels drets de l’Estat del Benestar … Però per això, cal que la gent que ha estat silenciada, que han vingut reclamant un canvi real es mobilitzen. Siguin actius i vagin a votar massivament “.

Diumenge decidirem entre seguir sent una autonomia de segona o convertir-nos en una terra d’oportunitats; decidirem entre la nova política o la corrupció; decidirem entre el canvi o el més del mateix; decidirem entre megaprojectes buits o infraestructures pensades per a les persones; decidirem entre una política per als privilegiats o una aposta per la sanitat pública universal i l’educació de qualitat”.

Sorlí ha insistit que “diumenge la ciutadania pot culminar el treball iniciat en el 24M i traslladar el canvi valencià i dels nostres municipis fins a Madrid, per poder obrir-hi tots els calaixos, acabar amb la corrupció, amb l’amiguisme de la vella política, amb l’enxufisme, amb els projectes dissenyats sense tenir en compte a les persones ni les necessitats dels castellonencs”. Per això, ha apel·lat a “omplir les urnes de somriures, de canvi, de valentia. Omplir les urnes de colors per fer història “.

Últimas noticias

Contenido relacionado