domingo, 21 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació i l’Espaitec organitzen la ‘Startup Europe Week’ a Castelló per a ajudar als emprenedors a tenir èxit

La Diputació de Castelló i l’Espaitec de la UJI organitzen el pròxim dia 4 de febrer una jornada intensiva de formació dirigida a emprenedors de la província i emmarcada en la iniciativa europea de la ‘Startup Europe Week’. Aquest acte, finançat per la Comissió Europea, pretén unir a totes les regions europees per a ajudar als emprenedors a marcar la diferència i convertir Europa en un lloc millor per a iniciar i fer créixer el seu negoci.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha mantingut una reunió de treball amb l’equip tècnics del Espaitec i de la Diputació que estan coordinant la programació d’aquesta jornada. “Portem la setmana de les startups a Castelló perquè volem que els nostres emprenedors tinguen les mateixes oportunitats que els de la resta d’Europa perquè el seu negoci fructifique i els garantisca treball i riquesa per al territori. Són molts els recursos de finançament, formació, seguiment i assessorament que les diferents institucions posem a la disposició dels emprenedors, però de gens servirien si no saberen com utilitzar-los, i en aqueix objectiu camina també aquesta trobada”.

La jornada tractarà principalment sobre les accions específiques desenvolupades per les autoritats de la província per a recolzar als emprenedors (subvencions, coworking i finançament, entre altres) per a ajudar-los a aprofitar aquests recursos per a impulsar el seu negoci. En aqueix sentit, també es tractaran les iniciatives actuals per a emprenedors i empreses noves, i s’oferiran testimoniatges i consells per a aconseguir una subvenció, informació sobre els projectes de Startup Europe i els fons de la Comissió Europea per a startups i noves empreses.

“Acostarem els recursos que Europa contempla per a noves empreses, i celebrarem una taula redona amb emprenedors i inversors sobre com usar adequadament els recursos proporcionats tant per les autoritats locals com a privades per a crear o desenvolupar els seus negocis”.

Ja està obert el termini d’inscripcions en https://es.amiando.com/sew-castellon.html

Fomentar accions innovadores per a generar més oportunitats
Iniciatives com aquesta formen part del treball que realitza la Diputació a través del Servei de Promoció Econòmica per a impulsar accions innovadores en la província per a generar més oportunitats laborals a través del emprendedurismo.

Així, la Diputació ha creat per a aquest 2016 una nova convocatòria d’ajudes econòmiques de 150.000 euros per al finançament d’accions innovadores que fomenten l’ocupació, tals com el Resetweekend, el Castelló Glotal Program, l’esdeveniment Gamesis, Focus Innova Pime o la iniciativa ‘Castelló província innovadora’ del CEEI i el Espaitec.

Últimas noticias

Contenido relacionado